top of page

REKLAM OCH VIDEOPROFILERING

Videomaterial är essentiellt i dagens marknadsföringsklimat. Oavsett om det är för hemsidan eller sociala medier tar den rörliga bilden störst plats. Vi kan erbjuda en smidig och anpassad produktion av er visuella marknadsföring. Tillsammans med kunden ser vi till att företagets vision blir intakt och representeras väl i det rörliga mediet

Förproduktion

Vi hjälper er att utforma er idé till ett manus och jobbar tillsammans för ett tydligt upplägg av visionen. Vi kan arbeta fram moodboard, storyboard och shotlist som stämmer överens med filmens estetik och känsla.

Inspelning

Vi kan erbjuda allt som behövs för en inspelning. Vi är utrustade med det mesta när det kommer till kamera, ljus och ljud och har också tillgång till green screen. Vi kan tillgodose lokaler och skådespelare, men har ni egna lokaler eller skådespelare ni vill belysa går det naturligtvis bra.

Post-produktion

I efterarbetet sätter vi ihop och redigerar filmen så att den möter era behov. I detta ingår även eventuell anpassning för olika sociala medier. I postproduktionen kan vi även erbjuda grafik i både 2D och 3D samt egenkomponerad musik. Läs mer här.

Vi ser fram emot att jobba med er och bidra till ert företags yttre visuella närvaro. Hör av er till vår mail eller fyll i kontaktformuläret som finns här nedan.

KONTAKT

Hör gärna av er om ni har några frågor angående vår process eller för att diskutera ert projekt!

Bankgatan 6, 223 52 Lund

Flaskpost_logo_Verticalpng.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Vimeo
  • Instagram
  • Twitter

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!

bottom of page