top of page

FILMPRODUKTION

Flaskpost producerar egna filmer såväl som för de som vill få liv i en filmidé eller i ett manus. Vi har stor kunskap i hela processen, från första manusutkast till färdig film. Vi brinner för rörlig bild och kan hjälpa dig med förproduktion, inspelning och postproduktion.

FÖRPRODUKTION

Vi hjälper er att utforma er idé till ett manus och jobbar tillsammans för ett tydligt upplägg av visionen. Vi kan arbeta fram moodboard, storyboard och shotlist som stämmer överens med filmens estetik och känsla.

Vi kan erbjuda allt som behövs för en inspelning. Vi är utrustade med det mesta när det kommer till kamera, ljus och ljud och har också tillgång till green screen. Tillsammans med er genomför vi en smidig och seriös inspelning

PRODUKTION

POSTPRODUKTION

Vi redigerar filmen enligt era önskemål och har en ständig dialog om arbetets gång. Vi erbjuder en fullständig postproduktion in house och kan anpassa formatet till allt mellan sociala medier till DCP.

KLIPPNING

Filmklippning handlar om timing och om att ha ett bra öga för vad som är väsentligt. Våra klippare har stor kunskap och begåvning inom klippning för såväl långfilm som för kortare reklamer för sociala medier. Vi använder mjukvara som är industristandard som bland annat Avid Media Composer och Premiere Pro. Klipparna samarbetar med regissör eller producent för att tillsammans få fram det bästa resultatet.

LJUDDESIGN

Ljud utgör halva filmupplevelsen. Med en välgjord ljuddesign kan man få fram känslor som det visuella aldrig kan uppnå. Vi erbjuder därför ljudläggning, ljudmixning, foley-inspelning och ADR. Vi kan erbjuda alla tjänster inom ljudproduktion, eller endast specifika delar om det är vad som önskas. Efter beställning kan vi även specialkomponera musik till film och reklam.

VFX

Via vår samarbetspartner MAZE VFX kan vi erbjuda visuella effekter som öppnar dörrar inom filmskapande för att tillåta ultimat kreativ frihet. Detta kan också appliceras på fullständiga 3D-miljöer, för exempelvis produktvisualisering och reklam. Med industrimjukvara som exempelvis Houdini och Nuke kan vi erbjuda en komplett VFX-pipeline från inspelning till 3D, till compositing.

COLOR GRADING

För att få en estetiskt tilltalande helhetsbild med rätt färger som förstärker filmens känsla och budskap erbjuder vi color-correction och color grading som görs i DaVinci Resolve. Vi anpassar oss efter regelverken för filmens avsedda plattform, oavsett om det är till webb, till TV eller som DCP till biograf. Vi levererar bästa möjliga resultat för filmens slutliga plattform och ändamål.

Postproukton

KONTAKT

Hör gärna av er om ni har några frågor angående vår process eller för att diskutera ert projekt!

Bankgatan 6, 223 52 Lund

Flaskpost_logo_Verticalpng.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Vimeo
  • Instagram
  • Twitter

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!

Home: Contact
bottom of page